Over KeraStone

KeraStone richt zich met name op de ontwerper in de utiliteitsbouw. Met de collecties wordt een breed scala aan hedendaagse stijlen gepresenteerd.

Door de nieuwste ontwikkelingen in grootformaten ontstaan vele nieuwe toepassingsmogelijkheden voor zowel interieur en exterieur. In de showroom worden deze producten ruim gepresenteerd.

kerastone1

KeraStone 
KeraStone heeft de nieuwste ontwikkelingen in huis die aansluiten bij de wensen en eisen van de architect en/of opdrachtgever.

 

kerastone2

Architectenshowroom
U bent van harte welkom in onze goed gedocumenteerd inspiratiecentrum, waar u geadviseerd kunt worden door één van onze adviseurs. Onze enorme tegelcollectie, de beste merken op het gebied van tegels, zijn ruimschoots vertegenwoordigd. Wij raden u aan vooraf een afspraak te maken.

Desgewenst brengt één van onze adviseurs een bezoek aan uw bureau of kantoor om mogelijkheden te bespreken en bemonstering te verzorgen.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

kerastone3

Kunnen wij u helpen bij uw zoektocht? 
Mogen wij onze schat aan kennis van keramiek en natuursteen met u delen? Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw project.

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan ons inspiratiecentrum? Bel dan 0342 413 414. U vindt onze architectenshowroom aan de Wattstraat 19 in Barneveld.

Wij stellen ons graag aan u voor

Gerrit van Gaalen
Directeur email linkedin
Martin van der Zande
Architecten adviseur email linkedin
André Cammeraat
Binnendienst email
Kees ter Maaten
Binnendienst email
Gerben Noppers
Binnendienst email linkedin
Hester van de Kolk
Secretaresse email
Hannah van den Broek
Secretaresse email linkedin
Rijk van Manen
Chauffeur
Henrie van Buren
Magazijn / Expeditie
Arie van Gaalen
Magazijn / Expeditie