Maatwerk

De mogelijkheden met keramiek hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen door alle technologische ontwikkelingen. Dit maakt dat keramiek uitermate geschikt is voor maatwerk projecten. KeraStone heeft samenwerkingen met diverse fabrikanten die maatwerkmogelijkheden aan bieden. Onder andere Italstone en Kronos.

ITALSTONE - DIATEX SPA               

 

Toepassingen

Of het gaat om keukenbladen, zwembaden, of badkamermeubels, de toepassingen zijn eindeloos. Op deze pagina geven we een kleine impressie van de mogelijkheden en projecten die we hebben gerealiseerd.

 

Technieken

Het maatwerkaspect van keramiek is te danken aan moderne productietechnieken, zoals digitale printtechnologie en geavanceerde snijmethoden. Deze technologieën stellen fabrikanten in staat om keramische materialen op maat te produceren en complexe ontwerpen te realiseren. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur, textuur of patroon, keramiek biedt de flexibiliteit om aan uw unieke wensen te voldoen.

 

Interesse?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag advies? Mail ons dan of stuur een bericht.

placeholder-home-featured-cucina-c611b8dc

Keukenbladen

Keramische keukenbladen zijn zeer gewild vanwege hun uitstekende eigenschappen. Ze zijn hittebestendig, krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien biedt keramiek een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, van strakke en moderne stijlen tot warme en rustieke uitstralingen. Met keramische keukenbladen kunt u uw keuken transformeren tot een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

slider-foto-1158x660-3-3

Badkamers

Keramiek kan ook worden toegepast in badkamers, waar het een luxe uitstraling geeft aan wastafelbladen, douchebakken en wandbekleding. Met keramiek kunt u een spa-achtige sfeer creëren in uw badkamer, terwijl u profiteert van de duurzaamheid en waterbestendigheid van het materiaal.

italgraniti_essence_warm-20x120-nuances-salvia-mosaico-muretto-30x30_outdoor_part-xl

Zwembaden

Een andere opvallende toepassing van keramiek is in zwembaden. Keramische tegels zijn ideaal voor het bekleden van zwembaden vanwege hun bestendigheid tegen chloor, UV-straling en waterabsorptie. Bovendien kunnen keramische tegels in verschillende kleuren, patronen en texturen worden geproduceerd, waardoor u uw zwembad een unieke en opvallende uitstraling kunt geven.

Kleuren

Italstone – Calacatta Green
Italstone – Calacatta Pink
Italstone – Calacatta Macchia Vecchia
Italstone – Calacatta Cervaiole
Italstone – Calacatta Mont Blanc
Italstone – Sahara Noir
Cindy Berk

Wilt u meer weten over Maatwerk?

Cindy helpt u graag!