Adagio by Ronan Bouroullec

Adagio: Een symfonie van keramische modules

Ontwerper: Ronan Bouroullec

Inspiratie: Adagio is geïnspireerd op de weefstructuur van textiel, met als doel een driedimensionaal reliëf te creëren op de muur. De naam verwijst naar het muzikale tempo, wat de zorgvuldige en ritmische plaatsing van de modules weerspiegelt.

Sfeer/stijl: Adagio creëert een sculpturale en expressieve wandbekleding met een verfijnde en moderne uitstraling. De modules kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd om unieke patronen en composities te creëren, waardoor een dynamische en speelse sfeer ontstaat.

Unieke kenmerken:

  • Modulair systeem: Adagio bestaat uit losse keramische modules die op verschillende manieren geassembleerd kunnen worden. Dit biedt ongekende creatieve vrijheid en maakt het mogelijk om unieke wandbekleding te creëren die perfect aansluit bij de gewenste stijl en ruimte.
  • Glanzende afwerking: De modules zijn geglazuurd en hebben een extreem glanzende afwerking, wat een luxueuze en verfijnde uitstraling geeft. De glanzende oppervlakken reflecteren het licht, waardoor de ruimte een open en luchtige sfeer krijgt.
  • Vijf kleuren: Adagio is verkrijgbaar in vijf eigentijdse kleuren: Bianco (wit), Grigio (grijs), Rosso (rood), Blu (blauw) en Verde (groen). Deze kleuren kunnen afzonderlijk worden gebruikt of met elkaar worden gecombineerd om unieke kleureffecten te creëren.

Adagio is meer dan een tegelcollectie, het is een kunstwerk aan de muur. De modules kunnen worden gebruikt om accenten te plaatsen, muren te definiëren of complete kunstwerken te creëren. Adagio is perfect voor hedendaagse interieurs die een unieke en eigentijdse uitstraling verlangen.

Adagio: Creëer uw eigen symfonie van keramiek.

Brochure

Catalogo_ADAGIO

Kleuren

Adagio – Bianco
Adagio – Grigio
Adagio – Rosso
Adagio – Blu
Adagio – Verde
Adagio – Grigio Bianco
Adagio – Grigio Blu
Adagio – Grigio Verde
Adagio – Verde Rosso
Adagio – Rosso Blu
2,7x30
Reinier Spaan

Wilt u meer weten over Adagio by Ronan Bouroullec?

Reinier helpt u graag!