Architectenatelier

In ons architectenatelier vind u een zeer ruim aanbod aan keramische tegels. Van grote slabs tot fraaie mozaïeken en van keramische hout interpretaties tot kleurrijke cotto tegels. Door onze korte lijnen en uitgebreid internationaal netwerk vind u bij ons altijd de nieuwste materialen op keramisch gebied. En hebben wij het niet standaard in ons assortiment, gaan we graag samen met u op zoek naar de best passende tegels voor uw project!

Maak een afspraak


 

   

storm-raw-studios-0e1a0698-gecomprimeerd

Keramotheek

In ons atelier vindt u een uitgebreide keramotheek. Hier wordt op een overzichtelijke manier
een breed palet gepresenteerd met daarin naast de courante collecties, ook zeer uitgesproken ontwerpen. Verder beschikken we hier ook over alle mogelijke naslagwerken, monstermappen en
brochures.

 

storm-raw-studios-0e1a0642-gecomprimeerd

Wood Experience

In onze Wood experience vindt  een groot aanbod aan tegels die zijn geïnspireerd door diverse houtsoorten. Hiermee kan een hele warme en natuurlijk uitstraling worden gecreëerd, waarbij u toch profiteert van alle voordelen die keramiek te bieden heeft,

storm-raw-studios-0e1a0576-gecomprimeerd-2

Outdoor

Ook voor de buitenruimtes hebben wij een uitgebreid aanbod aan keramische tegels. Juist ook buiten is keramiek een uitstekende keuze. Het biedt ook de mogelijkheid om de binnenruimte met de buitenruimte te verbinden door te kiezen voor tegels die zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast.

storm-raw-studios-0e1a0717-gecomprimeerd

Monsterkamer

We beschikken over een monsterkamer waarmee we onze klanten altijd snel kunnen voorzien van de juiste monsters voor hun project.