Outdoor

Keramische tegels zijn een populaire keuze voor buitenruimtes vanwege hun duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetische aantrekkingskracht. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige keramische tegels die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, inclusief terrassen, tuinen, opritten en zwembaden. We denken graag mee met de ontwerper om tot de best passende oplossing te komen. Op deze pagina geven we een kleine indruk van onze mogelijkheden.

Bekijk ook alle collecties voor buiten

 

63-vierkant

Outdoor living

Wij bieden diverse collecties aan die binnen en buiten met elkaar verbinden door dezelfde dessins aan te bieden in binnen- (10mm) en buitentegels (20mm, antislip). Naast terrassen kunnen deze buitentegels ook uitstekend worden toegepast rondom zwembaden.

storm-raw-studios-0e1a0576-gecomprimeerd-3

Atelier

In ons architectenatelier vind u een uitgebreid assortiment van outdoor tegels. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste tegel voor uw project!

img_61621

Verhoogde vloeren

Door middel van een uniek systeem is het mogelijk om buitentegels verhoogd aan te leggen. Met behulp van een zelf nivellerend systeem is de vloer altijd volledig vlak en eenvoudig na te stellen. Een ander voordeel is dat een tegel altijd eenvoudig te verwijderen is als er bijvoorbeeld leidingen moeten worden gelegd.

 

200708-kreeft-full-10-middel

Façades/Gevel

Creëer unieke façades met een sterke esthetische impact die bovendien profiteren van de technische eigenschappen van keramiek.

Dakterras te Doorn

Bekijk dit project

Outdoor project te Voorhout

Bekijk dit project

Zwembad Otterlo

Bekijk dit project

SIR JOAN HOTEL SL – Ibiza

Bekijk dit project

Zwembad Lunteren

Bekijk dit project

Hotel nhow Amsterdam RAI

Bekijk dit project

Koraalzand

Bekijk dit project
Cindy Berk

Wilt u meer weten over Outdoor?

Cindy helpt u graag!