Outdoor

In Nederland wordt er steeds meer aandacht besteedt aan het exterieur. Onze keramische /gres porcellanato collecties verenigen technische prestaties met esthetische criteria. Met de nieuwste ontwikkelingen en technieken kunnen het interieur en exterieur op fraaie wijze verbonden worden.  Met de introductie van 2 cm dikke tegels in diverse afmetingen behoren toepassingen op dakterrassen, galerijen  tot de mogelijkheden.  Ook façades kunnen worden bekleed met keramische tegels wat een unieke en hoogwaardige uitstraling geeft aan ieder gebouw.

 

158968895_2995666214002504_3454102317796084037_n-2

Outdoor living

O.a. ItalGraniti en Refin bieden collecties aan die binnen en buiten met elkaar verbinden door dezelfde dessins aan te bieden in binnen- (10mm) en buitentegels (20mm, antislip). Deze collecties vind u onderaan de pagina. Naast terrassen kunnen te buitentegels ook uitstekend worden toegepast bij zwembaden.

Brochure ItalGraniti Open
img_4046

Atelier

In ons atelier vind u een uitgebreid assortiment van outdoor tegels. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste tegel voor uw project!

img_61621

Verhoogde vloeren

Door middel van een uniek systeem is het mogelijk om buitentegels verhoogd aan te leggen. Met behulp van een zelf nivellerend systeem is de vloer altijd volledig vlak en eenvoudig na te stellen. Een ander voordeel is dat een tegel altijd eenvoudig te verwijderen is als er bijvoorbeeld leidingen moeten worden gelegd.

 

200708-kreeft-full-10-middel

Façades/Gevel

Creëer unieke façades met een sterke esthetische impact die bovendien profiteren van de technische eigenschappen van keramiek.

Serie's

SIR JOAN HOTEL SL – Ibiza

Bekijk dit project

Zwembad Lunteren

Bekijk dit project

Hotel nhow Amsterdam RAI

Bekijk dit project

Koraalzand

Bekijk dit project

Outdoor Terras op tegeldragers Den Haag

Bekijk dit project
Gerrit van Gaalen

Wilt u meer weten over Outdoor?

Gerrit helpt u graag verder!