Over KeraStone

KeraStone is expert op het gebied van keramiek en natuursteen. We richten ons met name op de architect / interieurarchitect in de utiliteitsbouw. Met de collecties wordt een breed scala aan hedendaagse stijlen gepresenteerd.

Door ons brede netwerk en warme contacten met de toonaangevende fabrikanten zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwe trends en ontwikkelingen. Deze presenteren we op unieke wijze in ons ruim opgezette architectenatelier.

kerastone1

KeraStone 
Een team met passie voor het product en kennis van de markt staat gereed om samen met u  maatwerkoplossingen te bedenken. Innovatie gepaard met gedrevenheid en kennis zijn ons inziens dé sleutelwoorden.

 

kerastone-17

Architectenatelier
U bent van harte welkom in onze breed opgezette atelier,  waar onze adviseurs voor u klaar staan. We presenteren een breed en diep assortiment, met aandacht voor alle stijlen. U vind bij ons merken als bijv. ItalGraniti, Coem, Refin en daarnaast ons eigen merk Maxus Ceramics.

Vooraanstaande fabrikanten met hun innovatieve producten zijn ruim gepresenteerd. Wij vragen u wel vooraf een afspraak te maken.

Desgewenst brengt één van onze adviseurs een bezoek aan uw bureau of kantoor om mogelijkheden te bespreken en bemonstering te verzorgen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

logo-maxus-viekant

Maxus Ceramics: Betaalbare Projecttegels in uw kleur
Maxus Ceramics is het eigen merk van KeraStone en biedt u een breed programma wand- en vloertegels speciaal ontwikkeld voor duurzame toepassingen in sociale woningbouw, onderwijs, gezondheidszorg en sport. De kracht van dit programma bestaat uit de vele combinatie mogelijkheden in kleuren en formaten.

Ga naar de website en ontdek de ontwerpvrijheid van Maxus Ceramics.

Wij stellen ons graag aan u voor

Gerrit van Gaalen
Architecten adviseur email linkedin
Martin van der Zande
Architecten adviseur email linkedin
Coen van de Craats
Showroom adviseur email linkedin
Jorim Kok
Showroom adviseur email
Gerlise van Luttikhuizen
Backoffice email
Kees ter Maaten
Backoffice email
Gerben Noppers
Marketing / Inkoop email linkedin
Jan-Peter Boer
Marketing email
Hester van de Kolk
Secretaresse email
Jolanda van Luttikhuizen
Secretaresse email
Henk Huisman
Magazijn / Expeditie
Henrie van Buren
Magazijn / Expeditie
Arie van Gaalen
Facilitair Medewerker
Rijk van Manen
Chauffeur