Over KeraStone

KeraStone is expert op het gebied van keramiek en natuursteen. Ze richt zich met name op de architect / interieurarchitect in de utiliteitsbouw. Met de collecties wordt een breed scala aan hedendaagse stijlen gepresenteerd.

Door ons brede netwerk en warme contacten met de toonaangevende fabrikanten zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwe trens en ontwikkelingen. Deze presenteren we op unieke wijze in ons ruim opgezette architectenatelier.

kerastone1

KeraStone 
Een team met passie voor het product en kennis van de markt staat gereed om samen met u  maatwerkoplossingen te bedenken. Innovatie gepaard met gedrevenheid en kennis zijn ons inziens dé sleutelwoorden.

 

showroom

Architectenatelier
U bent van harte welkom in onze breed opgezette atelier,  waar onze adviseurs voor u klaar staan. We presenteren een breed en diep assortiment, met aandacht voor alle stijlen. U vind bij ons merken als bijv. ItalGraniti, Coem en Refin

Vooraanstaande fabrikanten met hun innovatieve producten zijn ruim gepresenteerd. Wij vragen u wel vooraf een afspraak te maken.

Desgewenst brengt één van onze adviseurs een bezoek aan uw bureau of kantoor om mogelijkheden te bespreken en bemonstering te verzorgen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

kerastone3

Kunnen wij u helpen bij uw zoektocht? 
Laat u inspireren en informeren over alle mogelijkheden binnen de wereld van keramiek en natuursteen.  Wij hebben alle mogelijkheden om de beste oplossing voor uw project te ontdekken.

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan ons architectenatelier? Bel dan 0342 413 414. U vindt ons aan de Wattstraat 19 in Barneveld.

Wij stellen ons graag aan u voor

Gerrit van Gaalen
Directeur email linkedin
Martin van der Zande
Architecten adviseur email linkedin
Kees ter Maaten
Binnendienst email
Coen van de Craats
Binnendienst email linkedin
Gerben Noppers
Binnendienst email linkedin
André Cammeraat
Binnendienst email
Hester van de Kolk
Secretaresse email
Rijk van Manen
Chauffeur
Henrie van Buren
Magazijn / Expeditie
Arie van Gaalen
Magazijn / Expeditie