Over KeraStone

KeraStone richt zich met name op de architect / interieurarchitect in de utiliteitsbouw. Met de collecties wordt een breed scala aan hedendaagse stijlen gepresenteerd.

Door de nieuwste ontwikkelingen in grootformaten ontstaan er vele nieuwe toepassingsmogelijkheden. Voor zowel interieur en exterieur. In de showroom worden deze producten ruim gepresenteerd. Afmetingen variëren van 160x320cm , 120x260cm  tot 120x120cm.

 

 

 

kerastone1

KeraStone 
Een team met passie voor het product en kennis van de markt staat gereed om samen met u  maatwerkoplossingen te bedenken. Innovatie gepaard met gedrevenheid en kennis zijn ons inziens dé sleutelwoorden.

 

kerastone2

Architectenshowroom
U bent van harte welkom in onze breed opgezette showroom /  atelier,  waar u geadviseerd wordt door één van onze adviseurs. We presenteren een breed en diep assortiment, met aandacht voor alle stijlen.

Vooraanstaande fabrikanten met hun innovatieve producten op het gebied van tegels zijn ruim gepresenteerd. Wij raden u aan vooraf een afspraak te maken.

Desgewenst brengt één van onze adviseurs een bezoek aan uw bureau of kantoor om mogelijkheden te bespreken en bemonstering te verzorgen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen.

kerastone3

Kunnen wij u helpen bij uw zoektocht? 
Mogen wij onze schat aan kennis van keramiek en natuursteen met u delen? Wij hebben de mogelijkheden bij het vinden van de beste oplossing voor uw project.

Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Bel dan 0342 413 414. U vindt onze architectenshowroom aan de Wattstraat 19 in Barneveld.

Wij stellen ons graag aan u voor

Gerrit van Gaalen
Directeur email linkedin
Martin van der Zande
Architecten adviseur email linkedin
Kees ter Maaten
Binnendienst email
Coen van de Craats
Binnendienst email linkedin
Gerben Noppers
Binnendienst email linkedin
André Cammeraat
Binnendienst email
Hester van de Kolk
Secretaresse email
Rijk van Manen
Chauffeur
Henrie van Buren
Magazijn / Expeditie
Arie van Gaalen
Magazijn / Expeditie