Cera

Cera: Geïnspireerd door de Transformatie van Wax

Inspiratie: Cera, het Italiaanse woord voor wax, is de inspiratiebron voor deze collectie. De tegels bootsen de visuele en tactiele effecten van gesmolten en bewerkte wax na, met een rijke textuur en subtiele kleurschakeringen.

Sfeer/Stijl: De Cera collectie creëert een warme en uitnodigende sfeer met een vleugje vintage karakter. De natuurlijke uitstraling en het zachte reliëf geven de ruimte een gevoel van comfort en authenticiteit.

Unieke kenmerken:

  • CeraSilk oppervlak: De tegels hebben een unieke CeraSilk afwerking die de zachte, vloeibare textuur van wax perfect imiteert.
  • Drie kleurenpalet: De collectie is verkrijgbaar in drie kleuren: Luce (lichtwit), Fumo (gedefinieerd grijs) en Incenso (warme tint).
  • Verschillende formaten: De tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van 6×24 cm tot 120×120 cm, waardoor ze voor wanden en vloeren in verschillende ruimtes kunnen worden gebruikt.

Toepassing: De Cera collectie is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en kan worden toegepast op wanden en vloeren. De tegels zijn vorstbestendig en hebben een hoge kras- en slijtvastheid, waardoor ze ook perfect zijn voor intensief gebruikte ruimtes.

Bijzondere decors: De Cera collectie bevat een aantal bijzondere decors met grafische patronen die geïnspireerd zijn op de Terrazzo-effecten van gesmolten wax.

Cera: De perfecte keuze voor wie een unieke en karaktervolle tegel zoekt met een warme en uitnodigende uitstraling.

Brochure

Cera

Kleuren

Cera – Luce
Cera – Fumo
Cera – Incenso
Cera – Scaglie Multicolor
Cera – Scaglie Fumo
Cera – Scaglie Incenso
60x120
120x120
6x24
Gerrit van Gaalen

Wilt u meer weten over Cera?

Gerrit helpt u graag!