Coquille

Coquille: Een ode aan de natuur

Inspiratie: De zachte kalksteenformaties van de Franse kust

Verhaal: De Coquille collectie van Ceramiche Refin is geïnspireerd op de kalksteenformaties die te vinden zijn langs de Franse kust. Deze stenen, gevormd door miljoenen jaren van erosie en sedimentatie, vertonen een subtiele textuur en een rijk kleurenpalet. De Coquille tegels vangen de schoonheid van deze natuurlijke materialen perfect vast en brengen een vleugje tijdloze elegantie in uw interieur.

Stijl: Natuurlijk, elegant, tijdloos

Unieke kenmerken:

  • Realistische kalksteenlook: De Coquille tegels zijn verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren: Champagne, Gris, Perle en Sable. De tegels hebben een subtiele textuur die de kalksteen nabootst, waardoor ze een realistische en authentieke uitstraling hebben.
  • Grote formaten: De Coquille tegels zijn verkrijgbaar in grote formaten tot 120×278 cm, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een naadloze en ruimtelijke uitstraling.
  • Veelzijdig: De Coquille tegels zijn geschikt voor zowel vloeren als wanden en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.
  • Duurzaam: De Coquille tegels zijn gemaakt van hoogwaardig porseleinen steengoed, waardoor ze zeer duurzaam en kras- en vlekbestendig zijn.

Brochure

Coquille

Kleuren

Coquille – Perle
Coquille – Gris
Coquille – Champagne
Coquille – Sable
Coquille – Perle Strutturato
Coquille – Champagne Strutturato
Coquille – Gris Strutturato
Coquille – Sable Strutturato
Coquille – Chevron Froid
Coquille – Chevron Chaud
Coquille – Froid Haut Kit
Coquille – Chaud Haut Kit
60x60
30x60
60x120
120x120
120x278
Reinier Spaan

Wilt u meer weten over Coquille?

Reinier helpt u graag!