Icône Bleu

Icône Bleu interpreteert een van Europa’s mooiste steen materialen, Belgische hardsteen. Opnieuw geïnterpreteerd inspirerend materiaal met behoud van zijn geologische geschiedenis met harmonieuze kleurvariaties en een heldere microkorrel. Naast de herkenbare en typerende donkere kleur Noir is er een beige, een witte en een grijze kleurvariatie. De prachtige 120x120cm formaten vormen een integraal onderdeel van een onderzoekspad dat vorm relateert met inhoud, wat resulteert in moderne architectonisch oppervlakken.

Een aanvullende geborstelde afwerking doet denken aan verouderde oppervlakken; de onregelmatige randen en evenwichtige reflectie benadrukken de nauwgezette aandacht voor design. Deze komen tegemoet aan de behoeften van een ruimte waar helderheid en natuurlijkheid een hoofdrol spelen. De decoratieve modules van Ligne zijn echte creatieve en spectaculaire verticale oppervlakken. Gevormd door markeringen van materialen, geïnspireerd door handmatige penseelstreken die worden afgewisseld met de zachte lineaire Icône Bleu basis.

Een ander decoratieve toevoeging die de Icône Bleu siert zijn de fijn vervaagde tonen en schijnbaar willekeurig decoratieve patchwork ontwerpen, om poëtische keramische tapijten te vormen. De ‘tone-on-tone’ grafische markeringen verwijzen naar de traditioneel 19e-eeuws cementtegels, de handgemaakte keramiekcultuur. Een echte interieurtrend.

Brochure

 

 

Kleuren

Icône Bleu Blanc
Icône Bleu Blanc Ligne
Icône Bleu Beige
Icône Bleu Beige Ligne
Icône Bleu Gris
Icône Bleu Gris Ligne
Icône Bleu Noir
Icône Bleu Noir Ligne
60x60
30x60
60x120
20x120
80x80
20x60
10x60
120x120
Cindy Berk

Wilt u meer weten over Icône Bleu?

Cindy helpt u graag!