Metaline

Metaline van Italgraniti is een doordacht concept van veelzijdige mogelijkheden in afmetingen en oppervlakten. In het oog springend  is de zogenaamde Melt – Surface. Uniek en geraffineerd in design. Er is subtiele aandacht geweest door de ontwerper van dit concept. Het detail bepaalt hier de ultieme kwaliteit.

Dit geeft de hedendaagse architectuur mogelijkheid tot uitbreiding  met een nieuwe, revolutionaire vorm van schoonheid in tegels voor de architect.

Italgraniti stelt geen grenzen aan het gebruik van het materiaal: van grote buitengevels tot binnenvloeren en wanden. Voor de renovatiemarkt zijn de dunne varianten een slimme oplossing. Tegel over tegel.


Metaline-oppervlakken combineren ongeëvenaarde industriële technologie met een zorgvuldige studie van het inspiratiemateriaal. De modules bieden een prachtige, nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal en reflecteren licht en schaduw in hun constant variërende kleuren. Metaline is wat het lijkt: een innovatief porselein met een uniek design.

Brochure

METALINE

Kleuren

Metaline Plate
Metaline Plate Melt
Metaline Steel
Metaline Steel Melt
Metaline Zinc
Metaline Zinc Melt
Metaline Corten
Metaline Corten Melt
Metaline Iron
Metaline Iron Melt
60x60
30x60
60x120
20x120
80x80
20x60
80x160
20x160
120x120
120x240
160x320
Reinier Spaan

Wilt u meer weten over Metaline?

Reinier helpt u graag!