Nuances

De visuele inspiratie van een oneindige verscheidenheid aan betonnen oppervlakken brengt “Nuances” voort. Deze minimalistische range keramiek, komt voort uit chromatische studies en onderzoek naar beton. De poederachtige kwaliteit van de pigmenten en een complexe vervlechting van micro gestructureerde details zorgen voor een esthetisch kleurenpallet met een krijtachtig oppervlak. De charme van Venetiaans Terrazzo vormt de inspiratie voor de “Coccio” module. De reflecterende vlokken en kleurcombinaties zorgen voor een textuur met een decoratieve rol.

De brede range aan afmetingen, kleuren,  de modulariteit en de vele decoratieve mogelijkheden maken van Nuances een zeer compleet concept voor indoor en outdoor oppervlakken.

Nuance beschikt over een StrideUp® surface, een revolutionaire technologie die een uitstekende slipweerstand combineert met een unieke oppervlaktezachtheid. StrideUp® garandeert een superieure dynamische wrijvingscoëfficiënt, die ideaal is voor betegelde gebieden met veel voetverkeer en tegelijkertijd een zacht oppervlak heeft dat gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten is. StrideUp® porselein-steengoed is veelzijdig, voldoet aan belangrijke veiligheidseisen en biedt continuïteit tussen binnen- en buitenomgevingen: het is een veilige oplossing, ontworpen met stijl.

Brochure

NUANCES_LR (1)

Kleuren

Nuances Salvia
Nuances Fiamma
Nuances Cielo
Nuances Marrone
Nuances Cipria
Nuances Tortora
Nuance Avorio
Nuances Nero
Nuances Antracite
Nuances Grigio
Nuance Bianco
Nuances Bianco Coccio
Nuances Grigio Coccio
Nuances Antracite Coccio
Nuances Avorio Coccio
Nuances Tortora Coccio
Nuances Cipria Coccio
60x60
30x60
60x120
80x80
40x80
120x120
120x260
Cindy Berk

Wilt u meer weten over Nuances?

Cindy helpt u graag!