Orobica

Orobica: Een ode aan het authentieke Italiaanse Ceppo

De Orobica collectie van Refin is geïnspireerd op Ceppo di Gré, een gerenommeerde steensoort die wordt gewonnen in de Italiaanse regio Lombardije. De tegel kenmerkt zich door de aanwezigheid van onregelmatig verdeelde steentjes (clasti) in verschillende formaten, die een levendig en dynamisch oppervlak creëren.

Een vleugje nostalgie met moderne allure:

Orobica haalt de schoonheid van traditioneel Ceppo naar hedendaagse interieurs. De collectie is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een warme, uitnodigende sfeer met een vleugje nostalgie. De rijke textuur en het gevarieerde kleurenpalet van Orobica geven elke ruimte een unieke en karakteristieke uitstraling.

Orobica: veelzijdig en toepasbaar:

De Orobica collectie is verkrijgbaar in een scala aan formaten, waaronder 60x60cm, 60x120cm en 120x120cm. De tegels zijn geschikt voor zowel vloeren als wanden, en kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Dankzij de hoge kwaliteit en de krasbestendige afwerking is Orobica bestand tegen intensief gebruik.

Unieke kenmerken:

  • Geïnspireerd op traditioneel Italiaans Ceppo
  • Onregelmatig verdeelde steentjes (clasti) in verschillende formaten
  • Rijke textuur en gevarieerd kleurenpalet
  • Warm en uitnodigend karakter
  • Geschikt voor vloeren en wanden
  • Binnen- en buitengebruik
  • Hoge kwaliteit en krasbestendig

Orobica: meer dan een tegel:

Naast de basis tegels, biedt de Orobica collectie ook een aantal unieke decors en matchende items. Hiermee kunt u uw interieur nog meer personaliseren en creëert u een werkelijk unieke en eigengereide leefruimte.

Kleuren

Orobica – Bianca
Orobica – Beige
Orobica – Grigia
Orobica – Antracite
60x60
60x120
120x120
Reinier Spaan

Wilt u meer weten over Orobica?

Reinier helpt u graag!