Osso & Bottone by Ronan Bouroullec

Osso & Bottone: Speelse texturen voor vloeren en wanden

Ontwerper: Ronan Bouroullec

Inspiratie: Osso & Bottone is geïnspireerd op de eenvoudige schoonheid van natuurlijke materialen en patronen. De collectie is vernoemd naar de Italiaanse woorden voor “bot” en “knoop”, en refereert aan de organische vormen en texturen van de tegels.

Sfeer/stijl: De Osso & Bottone tegels creëren een warme en uitnodigende sfeer met een subtiele touch van speelsheid. De tegels zijn perfect voor zowel klassieke als moderne interieurs en exterieurs.

Unieke kenmerken:

  • Reliëf: De tegels hebben een subtiel reliëf met patronen die doen denken aan knoppen en botten. Dit reliëf geeft de tegels een unieke textuur en zorgt voor een levendig spel van licht en schaduw.
  • Formaat: De vorm Bottone is verkrijgbaar in formaten 3×27,5 & 7,5×23,1 cm. De vorm Osso is verkrijgbaar in formaten 3×27,5 & 7,5×32,1 cm.
  • Full-Body: beide vormen zijn verkrijgbaar in 10mm dik onverglaasd porcelain met een full-body structuur. Of wel gezegd de tegels zijn door en door gekleurd.
  • Kleur: De Osso & Bottone tegels zijn verkrijgbaar in vijf natuurlijke kleuren: Sabbia (zand), Grigio (grijs), Rosso (rood), Blu (blauw) en Verde (groen).
  • Productiewijze: De Osso & Bottone tegels worden geproduceerd met behulp van een traditionele klei-perstechniek. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling en een hoge kwaliteit.

Osso & Bottone is een veelzijdige collectie tegels die perfect is voor diegenen die een unieke en karakteristieke ruimte willen creëren.

Kleuren

Osso & Bottone – Bottone Sabbia S
Osso & Bottone – Bottone Sabbia L
Osso & Bottone – Osso Sabbia S
Osso & Bottone – Osso Sabbia L
Osso & Bottone – Bottone Grigio S
Osso & Bottone – Bottone Grigio L
Osso & Bottone – Osso Grigio S
Osso & Bottone – Osso Grigio L
Osso & Bottone – Bottone Rosso S
Osso & Bottone – Bottone Rosso L
Osso & Bottone – Osso Rosso S
Osso & Bottone – Osso Rosso L
Osso & Bottone – Bottone Blu S
Osso & Bottone – Bottone Blu L
Osso & Bottone – Osso Blu S
Osso & Bottone – Osso Blu L
Osso & Bottone – Bottone Verde S
Osso & Bottone – Bottone Verde L
Osso & Bottone – Osso Verde S
Osso & Bottone – Osso Verde L
3x27,5
7,5x23,1
7,5x32,1
Cindy Berk

Wilt u meer weten over Osso & Bottone by Ronan Bouroullec?

Cindy helpt u graag!