Piasentina Stone

Piasentina Stone: Een ode aan traditie en innovatie

Inspiratie: De Piasentina Stone collectie is geïnspireerd op de gelijknamige steensoort uit Noord-Italië. Deze steensoort heeft een rijke historie en staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en tijdloze elegantie.

Sfeer/stijl: De Piasentina Stone tegels creëren een warme en uitnodigende sfeer met een klassieke twist. De natuurlijke uitstraling van de tegels zorgt voor een gevoel van rust en harmonie in elke ruimte.

Unieke kenmerken: De Piasentina Stone collectie is verkrijgbaar in verschillende formaten, afwerkingen en kleuren, waardoor er voor elke smaak en interieur een passende tegel is. Daarnaast zijn de tegels gemaakt van hoogwaardige materialen en met behulp van innovatieve productietechnieken, waardoor ze zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn.

Toepassing: De Piasentina Stone tegels kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast, op de vloer en op de wand. De tegels zijn perfect voor in de woonkamer, keuken, badkamer of hal, maar ook voor op het terras of in de tuin.

Bijzondere decors en items: De Piasentina Stone collectie wordt aangevuld met een aantal bijzondere decors en items, zoals mozaïektegels, randtegels en sierlijsten.

Kleuren

Piasentina Stone – Velvet
Piasentina Stone – Flamed
Piasentina Stone – Milled
Piasentina Stone – Mosaico Mix
Piasentina Stone – Flamed Listellato
60x60
60x120
40x120
80x180
40x80
120x120
40x60
120x280
40x180
Cindy Berk

Wilt u meer weten over Piasentina Stone?

Cindy helpt u graag!