Voor de complete renovatie van Hotel en conferentiecentrum de Werelt in Lunteren hebben wij mogen ondersteunen bij het tegelwerk.

Het hotel beschikt over 125  luxe hotelkamers voor recreanten, toeristen en andere vrijetijds zoekers die komen genieten van de uitgestrekte Veluwse natuur. Met 15 zalen en eigen restaurant biedt hotel De Werelt ook brede mogelijkheden om congressen en symposia te organiseren tot 600 personen. Met de totale renovatie van het hotel zijn er ook diverse nieuwe faciliteiten gecreëerd. O.a. een zwembad met wellness welke zijn voorzien van sfeervol tegelwerk waardoor het een uitstraling krijgt van de vroegere badhuizen. 

Kerastone heeft gekeken naar de wensen wat betreft de materialisatie. Hieruit is een gedegen advies voortgekomen betreffende de keuze voor materialen en de manier van verwerken om tot optimaal resultaat te komen. Door het hele complex heen is gekozen voor warme, natuurlijke materialen en uitstraling en ook in het wellness gedeelte komt dit mooi tot uitdrukking in de gekozen materialen van o.a. mozaïek.