Castle Deluxe

Castle Deluxe: Een moderne interpretatie van klassieke kalksteen

Inspiratie: De charme en karakteristieken van middeleeuwse en renaissance Europese kalksteen

Verhaal: Castle Deluxe is een moderne interpretatie van Bourgondische Dallen, met authentieke details en een eigentijdse twist. Deze tegelcollectie brengt de rijke historie tot leven in uw interieur, met een vleugje hedendaagse luxe

Stijl: De Castle Deluxe tegels kenmerken zich door een rijke textuur, subtiele glans en een palet van natuurlijke kleuren. Denk aan kalksteen, taupe en antraciet, met vleugjes beige en crème. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van klassieke 60×60 cm tot hedendaagse 80×80 cm, waardoor ze perfect passen in zowel klassieke als moderne interieurs.

Unieke kenmerken:

  • Modulair: Castle Deluxe biedt 4 kleurvarianten en 6 verschillende formaten met modulaire eigenschappen. Door de modulaire eigenschappen ontstaat er ruimte om modules te creëren en meer kleurschakeringen te herbergen in één oppervlak. Het kleinste “waalformaat” 5×20 cm biedt ruimte om horizontale of verticale oppervlakken te creëren met een sprekend brick-effect of een visgraad.
  • Geglazuurd oppervlak: De tegels hebben een geglazuurd oppervlak dat ze beschermt tegen vlekken en krassen, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn.
  • Rectificatie: De randen van de tegels zijn gerectificeerd, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling met minimale voeglijnen.

Toepassing: Castle Deluxe tegels zijn geschikt voor zowel vloeren als wanden, binnen en buiten. De natuurlijke kleuren en klassieke uitstraling maken ze perfect voor woonkamers, keukens, badkamers en gangen.

Kleuren

Castle Deluxe – Beige
Castle Deluxe – Grey
Castle Deluxe – Taupe
Castle Deluxe – Dark
60x60
60x120
80x80
40x80
5x20
Gerrit van Gaalen

Wilt u meer weten over Castle Deluxe?

Gerrit helpt u graag!