Dalles Dordogne

Een landelijke tegel met Portugese charme

Inspiratie: Portugese kalksteen

Verhaal: De Dalles Dordogne tegelcollectie  haalt haar inspiratie uit de rijke steenhouwtraditie van Portugal. De warme kleuren en natuurlijke textuur van deze tegels brengen de schoonheid van de Portugese kustlijn naar uw interieur.

Sfeer/stijl: Landelijk met een moderne twist. De Dalles Dordogne tegels zijn perfect voor het creëren van een warme en uitnodigende sfeer in uw woning. De natuurlijke uitstraling van de tegels past perfect bij een landelijke of mediterrane stijl, maar ze kunnen ook een mooie aanvulling zijn op een modern interieur.

Unieke kenmerken:

  • Soft&safe R11 afwerking: De Dalles Dordogne tegels hebben een speciale antisliplaag die ze ideaal maakt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
  • Beschikbaar in 5 kleuren: De tegels zijn verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren: Bianco, Beige, Grigio , Grigio Scuro en Antracite.
  • Beschikbaar in 2 verschillende modules: De Dallas Dordogne tegels zijn verkrijgbaar in twee verschillende Modules.
    De standaard module gebruikt formaten 30×90, 60×90, en 90×90. De andere module gebruikt de formaten 40×60, 40×40, 20×40, en 20×20.
  • 2 soorten mozaïek: De collectie omvat ook twee soorten mozaïek, perfect voor het creëren van accenten of details in uw interieur.

Toepassingen:

  • Binnen en buiten: De Dallas Dordogne tegels zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. U kunt ze gebruiken op de vloer, maar ook op de wand.
  • Vloer: De tegels zijn perfect voor het creëren van een warme en uitnodigende vloer in uw woning. De natuurlijke uitstraling van de tegels past perfect bij een landelijke of mediterrane stijl, maar ze kunnen ook een mooie aanvulling zijn op een modern interieur.

Kleuren

Dalles Dordogne – Bright White
Dalles Dordogne – Coral Beach
Dalles Dordogne – Limestone Blue
Dalles Dordogne – Early Grey
Dalles Dordogne – Old Grey
20x20
30x90
90x90
20x40
40x60
60x90
Cindy Berk

Wilt u meer weten over Dalles Dordogne?

Cindy helpt u graag!